FaceBook
Instagram
Mail

Snygga killen!

08:48:00
God morgon ♥
 
Det blev en stressig morgon. Ingen hade hört när klockan ringde i morse så det var tur att Filip kom och sköt mig i ansiktet med Buzz Lightyears laser, haha! Det finns bättre sätt att vakna på, men detta var helt klart effektivt.
Klockan var iallafall halv 8 då så det var bara att köra teamwork för att få iväg dom 2 yngsta i tid. Evelina får vara hemma en extra dag så att vi är säkra på att vattkopporna i munnen också läkt.
 
Så Filip räddade morgonen kan man säga. Min älskade kille. Det är ett årsen som han opererade in rören i öronen och det har hänt så sjukt mycket sedan dess.
Han har inte haft en enda öroninfammation, bara en sådan sak. Han har kommit ikapp i talet igen både på svenska och serbiska. Maten går det så mycket bättre med. Jag kör min egna lilla KBT här hemma och det funkar jättebra. Han älskar att sjunga nu, det gjorde han inte förut då det antagligen bara blev grötigt i hans öron.
Något som inte är så kul dock är att klippa honom sedan han fick rören. Han hör ju rakapparaten nu och det gillar han inte. Igår skakade hela han och storgrät när vi skulle klippa honom. Men "zipp zipp) så hade vi fått en frisyr, mest tack vare att Zoran tog över klippningen.
 
♥ Min snygging ♥
Så enivs, snäll, rolig, kärleksfull och otroligt mammig för tillfället.
 
 

Kommentarer
Postat av: elin

Hej! Hamnade på din blogg när jag sökte på sterilisering. Ser att du tränar mycket precis som jag, undrar när man fick komma igång med träningen efter ingreppet? Jag tränar mest styrka :) Tack för en fin blogg som jag kommer att följa!

Svar: Hej! Vad kul att du hittade hit. För att undvika att få ett eventuellt bråck i magen får man inte lyfta tungt på 6-9 veckor, men man kan ju sitta ner på en bänk med ryggstöd på gymmet och köra både axel, bröst och bicepsövningar. Promenader, crosstrainer går ju också bra. det kunde jag börja med efter 1 vecka. coreträning bör man undvika. Hoppas detta svarar på din fråga. Kram Emelie
Emelie

2015-11-23 @ 10:23:33
Postat av: johanna

Vet precis hur det är när man inte vaknar i tid. Vi försov oss 4 av 5 dagar förra veckan.

2015-11-23 @ 12:35:54
URL: http://johannaa.vimedbarn.se
Postat av: Sofia

Fina, fina Filip, vad skönt att rören har gett goda effekter ❤️

Kramar

2015-11-26 @ 07:33:06
URL: http://mittlivinorr.vimedbarn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: