FaceBook
Instagram
Mail

Är det slut på sommarrutiner?

12:47:41
Hur går det med mina tidiga morgonpromenader egentligen?
 
Jo då vissa dagar blir dom av halv sex på morgonen, ibland senare på morgonen och ibland på eftermiddagen/kvällen. Hösten är här och jag gillar inte att gå i regn, sad but true. Då väljer jag att gå när det inte regnar eller kör mina 6km på löpbandet eller 45 på trappmaskinen på gymmet. 
Morgnarna är så mycket stressigare nu. Eller nej, inte stressiga utan tidseffektiva. Allt sker som på löpade band så jag hinner knappt uppdatera som jag gjort hela våren och sommaren. Jag hoppas på att komma tillbaka till rätt flyt när vi kommit in i höstrutinerna och vardagspusslet det innebär.
 
Men en sak är säker och det är att jag ALDRIG ruckar på min (minst) 30 minuters PW om dagen eller min tränning. Det är då jag tankar energi och håller skallen skarp och det är (livs)viktigt för mig.
 
Denna hösten ska jag banne mej få igång Zoran alltså. Det känns som att bolen kom i rullning i Varberg och jag tänker inte låta den stanna denna gången. Hanär verkligen min största utmaning som PT. Man blir inte profet i sin egen by...
 
Jag trivs bäst med att träna själv, men vill jag offra det lite grann om jag ska lyckas tvinga med honom. För jag vet att hanvill egentligen, men tröskeln dit är hög även för honom med superlånga ben!
 
Tur att vi har hemmagymmet förpackat på inglasade balkongen för då är det så lätt att bara gå ut och sätta igång. Perfekt när man lagar mat eller barnen sitter och gör läxorna.
 
 
Får du in träningen i vardagen? Om inte, hade du velat få in den? Vad hindrar dig?
 
PUSS
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: