FaceBook
Instagram
Mail

Första helgen i maj

22:19:00
Tänk att vi redan är i maj!
 
Fredagen gick fort som bara den med både tidig 6km.-runda, massa jobb och tacomys på kvällen hemma. Det kändes konstigt att det redan var helg när veckan beståt av resor och ledighet.
 
Efterlängtat paket från Yves Rocher!
 
Lördagen började med en iskall PW. Och det var inte så konstigt med tanke på att det började snöa lite senare den morgonen precis innan jag och Evelina skulle cykla till hennes första basketträning. Behöver jag ens skriva att cyklarna blev kvar hemma och vi tog bilen?
 
Evelina och hennes bästis Maria-Therese tyckte att basketen var roligt så dom kommer fortsätta. Så kul att dom vågar prova sig fram tycker jag. Zoran som är gammal basketspelare tycker är ju eld och lågor så klart.
 
Direkt efter träning hämtade jag Laura för att ta henne till akuten för att hennes nya glasfibergips rev henne occh därmed behövde nytt. Alltså 4.e gipset i ordningen.
 
På eftermiddagen så gjorde jag mig iordning för att möta upp min kusin Sofia i stan för en efterlängtad dejt. Så mysigt att få prata ikapp oss om ditt och datt och samtidigt få äta och dricka gott.
 
Söndagen började även den med tidig PW i skolsken. Vinsdtilla och härligt följt av benpass hemma på inglasade balkongen.
 
Jag bakade LCHF-frallor och Filip kokade apelsinmarmelad. Han hade planerat det hela veckan och visste precis hur han skulle göra. Och resultatet blev bra. Han pysslade t.o.m ihop en burk med handskriven etikett och apelsin på locket som han skulle ge till Mormor och Bengan när vi skulle dit på eftermiddagen.
 
En mysig eftermiddag i Masthugget ♥
 
Tänk att vi på en helg gick igenom alla väderlekar. Solsken, mulet, regn, hagel och snö...
Visst är det lite tokigt ändå?
PUSS