FaceBook
Instagram
Mail

Fredagsfys och minikocken

08:19:00
God morgon!
 
Kl.06 var jag tydligen utsövd. Pigg som en lärka efter sju timmars sömn. Låt oss hoppas att det räcker för dagens bravader. Jag och barnen ska nämligen på fitnessmässan i Borås.
 
Händelserik morgon då en liten fågel flög rätt in i vårt fönster och två rådjur spatserade förbi. Älskar att bo i skogen, men ändå så nära stan.
 
Fredagen gick i ett nafs! Vissa dagar gör ju bara det.
Jobbade halvdag igår och hann t.o.m med ett träningspass på gymmet som ligger ett stenkast ifrån oss. Kul med miljöomväxling tycker jag.
 
Lättare pass för axlar, skuldror och biceps
 
Filip sa redan på morgonen att han ville göra lchfpizza (HÄR finns receptet) efter föris så då gjorde vi det. Det är så kul att han har ett intresse för matlagning. Min lilla minikock! Han ville att jag skulle filma honom så vi gjorde några instasnaps. Så roligt!
 
Min och Filips pizza med salami! Dom andra gillar bara med skinka och champinjoner.
 
 Jag har gärna massa gott på min pizza, vad gillar du att ha på?
 
Efter middagen hade jag fortfarande inte kommit ur kläderna som jag både jobbat och tränat i så jag passade på att kör ett cardiopass innan duschen. Fräscht va?! Men så härligt! Det är sällan jag kör två pass på samma dag nuförtiden, det blur mest på semestern, men det var riktigt gött faktiskt!
 
Fredagsfys ×2 alltså! Alltid retar det någon 😘
 
Nu kör ju inte vi med fredagsmys där fokus är på mat och snacks här hemma utan menar mer att myset är att vi umgås och tittar på film tillsammans, men ibland så..
 
Havets delikatesser ♡
 
Hur var er fredag? Och vad är planerna för helgen?
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: