FaceBook
Instagram
Mail

LCHF-Pizza

21:50:00
Sååå god så det inte är sant! Och otroligt lätt att göra!
Evelina ropade "Mer tack!!" slice efter slice, då smakar det bra!! Så alltså behöver man inte vara LCHF:are för att tycka att den är görgod ^^
Halva gjorde jag med Chorizo (hög kötthalt), rödlök och brieost och den andra halvan med parmaskinka!

Ingredienser:
4 ägg
1dl dl grädde
100 g riven ost
lite salt
2 msk fiberhusk
 
Till garneringen:
Tomatsås
200g riven ost
Allt annat man gillar att ha på
 
Gör så här:
Blanda äggen, grädden och fiberhusk med elvisp (strö i fiberhusken) blanda i osten och saltet och låt sedan smeten vila i 5 minuter innan du breder ut den på en plåt med bakplåtspapper.
Förgrädda i mitten av ugnen på 175 grader tills den fått lite färg, ca 10 minuter. (beror såklart på vilken ugn man har) För krispigare botten kan du ta ut och vända den på ett annat bakplårspapper och låta den gräddas på den sidan i 5 minuter.
Sedan tar man ut pizzabotten och smetar ut tomatsås, strör på riven ost och lägger på de påläggen man vill ha och sedan gräddar pizzan på 250 grader i mitten av ugnen tills osten smält och pizzan ser klar ut!