FaceBook
Instagram
Mail

Ut med giftig teflon

12:26:00
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cervera.se
 
Ut med teflonpannan!
 
Att trasig teflon inte var bra det visste jag redan. Alltså att om en stekpanna med tyflon fått en rispa eller ett jack i sig så spreds giftet från teflon ut i maten, men... Efter att My aka LCHFingenjören la upp panikinlägg på sin instastories efter att ha sett → DEN HÄR ← dokumentären om teflon på SVTplay så letade jag precis som hon, maniskt upp giftfria stekpannor att beställa hem. Hittade två bra på Cervera som var bra i pris dessutom.
Nu har vi i och för sig bara en enda teflonpanna hemma, men ändå. Den ska UT och ersättas! Jag har ju turen att ha fått ärva 2 st fina gjutjärnspannor, en från farmor och en från morfar och Kerstin. Även ett plättlägg i gjutjärn. En stor gjutjärnsgryta fick jag och Zoran i inflyttningspresent av mamma och Tobbe när vi flyttade hit för 10 årsen. Dock är dom ju tunga som bara den, men giftfria och det är ju viktigaste eller hur.
HÄR beställde jag denna!
 
HÄR beställde jag denna:
 
Har du sett dokumentären? Om inte, gör det bara! För precis som My blev jag helt förfärad över att vi lägger ner så mycket tid och pengar på att hitta bra råvaror att äta och sen förstör vi den typ direkt i stekpannan av teflon. Nej, fy alltså! Längtar tills vi kan hämta ut dom!
 
Puss

Kommentarer
Postat av: Pernilla Lantz

Utan att ha sett dokumentären så slängde jag ut min teflon panna förra helgen och nu i veckan kom min nya stekpanna också kolstål. Äggröran nu i morse blev helt perfekt 😍

Svar: Sååå bra! Vi ska hämta våra nya idag 😍
Emelie Babunovic

2020-03-21 @ 09:27:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: