FaceBook
Instagram
Mail

Lunch på Allékliniken

10:56:00
Kan vara bästa stället att ha lunch på!
 
Jag blir lycklig så det spritter i mig när jag ska till Alléklniken, det ligger ett (långt) stenkast ifrån gymmet jag oftast jobbet så det är lätt att kila över ditt på lunchen. Nu har jag ju sällan lunchrast, men när det väl händer så försöker jag boka en lunch hos Jessica. Nästa gång är jag så sugen på att prova retinol peelingen. Har du provat det?
 
Så här står det om den:

RETINOL PEELING

Effektiv salongsbehandling med retinol för dig som vill få förnyad spänst, lyster och motverka ålderstecken. Retinolpeelingen passar alla hudtyper (utom den kanske mest känsliga huden) som är i behov av förnyelse. Den arbetar på linjer, rynkor, ojämn pigmentering, aknebenägen hud samt minskar synbarheten av akneärr och hyperpigmenteringar.

Peelingen appliceras på kliniken och tvättas av hemma efter överenskommen tid beroende på din hudtyp.

Peelingen ger upphov till SYNLIG FJÄLLNING 2-3 dagar EFTER behandlingen och håller i sig i några dagar, vilket är normalt. Rekommenderat intervall mellan behandlingar är 4-6 veckor.

 
Alltså skönhetsvårdsparadiset!
 
Jessica har precis börjat med ett nytt märke som heter Niume och jag är väldigt intressead av att prova både deras solskydd och nattkräm. Men vi får börja försiktigt för min hy är så känslig för förändringar...
 
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: