FaceBook
Instagram
Mail

Keep on going!

16:53:00
Livet ska vara som vanligt för dom flesta!
 
Självklart är väl att vi bör lyssna på dom direktiv som Folkhälsomydigheten och Regeringen ger oss?! Vare sig man tycker att det är överdrivet nonsens eller ej så är det bara att rätta sig efter omständigheterna och ställa sig i ledet. Något som däremot inte är självklart är att sprida budskap som man överhuvudtaget inte ens har brytt sig om att leta källa på först. Noll källkritik råder på nätet. Det kan ju för sjutton vara Axel 8 år som skrivit något som sen repostas fritt på nätet som att det vore sanning,
GALET!!! PINSAMT!!
 
Att sunt förnuft är en bristvara förstår man när butikernas hyllor med toapapper är tömda, men tvåhyllan är full? Goddag Yxskaft! Logiken är lika med noll kan man väl påstå?! Hjälp riskgrupperna att handla det dom behöver istället för att bunkra upp allt själva.
 
Att isolera sig utan att ha symptom eller tillhöra riskgrupp är också onödigt. Friska vuxna ska jobba, friska barn ska vara i skolan, dom som fortfarande får efter nedstängning alltså. 
 
Som egenföretagare så ser jag ledsamt på alla som får kämpa. Restaurangbranchen, skönhetsbranschen, lokala småbutiker mfl. Där är jag, tack och lov inte ännu även om jag besultat att pausa alla PThemma-klienter som tillhör riskgrupp samt tar jag inte emot nya uppdrag av klienter som vill tränas hemma. Annars jobbar jag som vanligt både på gym, företag och online.
Med en undersköterskeutbildning i grunden är jag dock beredd att gå in och jobba i vården ifall det skulle bli brister i vårdpersonalen. Det anser jag att vara min samhällsplikt, att jobba där jag behövs som allra mest.
Men så länge det inte är brist på vårdpersonal fortsätter jag att jobba som PT och livsstilscoach i hopp om att läget ska stabilisera sig och att den värst paniken i samhället lägger sig.
 
Vi alla måste dra vårt strå till stacken och i största möjliga mån leva som vanligt om vi är symptomfria och därmed friska.
Tvätta händerna ofta, hosta i armvecket, var källkritisk samt sprid inte onödig propaganda, stötta lokala småföretagare, handla lagom, hjälp din granne om så behövs, ring dina äldre eller andra isolerade och ge lugn och tröst och få för guds skull inte panik!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: