FaceBook
Instagram
Mail

Denna torsdagen!

17:11:35
Snart är helgen här!
 
Kl. 05:50 var trion vakna i morse, lite ovanligt för att vara vardag faktiskt. Då brukar jag få väcka dom kl.06:30. Konstigt nog på helgen så vaknar dom hur tidigt som helst när dom inte behöver. Fast dom väcker aldrig mig och Zoran på helgerna utan låter oss sova tills vi vaknar av oss själva. 
 
Våra rutiner är så inrotade så det är sällan tjat och gnäll på morgonen.
Här står jag oftast ett par minuter med mtt kaffe och ser hur dagen gryr och lyssnar på fågelkvitter ♥
 
Evelina är hemma med halsont och huvudvärk sedan igår så vi hade tid på vårdcentralen för att kunna få läkarintyg då man behöver det från dag ett med barn som fyllt 12 även nu i coronatider där alla andra regler om VAB slopas. Dom tog även ett halsprov för att utesluta halsfluss och det provet var negativt.
Dom har byggt en sluss och allt!
Hon har och kommer så klart vara hemma och inte att beblanda sig med andra försen hon är helt symptomfri. Min stora tjej ♥ 
 
Puss

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni hade ej behövt o besöka vårdcentralen för att konstatera halsont eller för att hon är 12år, det är bara för att ni vill ha möjligheten att plocka ut vab. Anledningen är att man anser att en 12åring kan stanna hemma själv ett par timmar utan vuxen. Men vill man ej eller vågar ej lämna sitt barn själv då behöver man ha ett intyg.

Svar: Hallå där "Anonym" Jag förstår inte riktigt vitsen med din kommentar 😅 Det var ju det jag skrev, haha! Att vi var där för intyg och dom passade på att ta ett halsprov? Vårdcentralen behövde knappast konstatera halsontet, det gör Evelina bra själv då det är hennes hals. Sen måste vi föräldrar VAB:a våra 12 åringar som går i 5:an i dessa coronatider finnas till hands och vårda om sjukdom eskalerar plus för att hjälpa henne med skoluppgifter så hon inte kommer efter.
Ha det gott!
Emelie Babunovic

2020-03-19 @ 18:09:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: