FaceBook
Instagram
Mail

8 mars

09:24:00
Internationella Kvinnodagen!
 
En dag som påminner oss om att kampen om ett jämlikt samhälle mellan män och kvinnor måste fortsätta. Jag tror att många i Sverige tror att vi är så jämnställda vi kan bli, men NEJ, vi är långt därifrån. Sen måste jag säga att vi kvinnor måste lyfta varandra för tragiskt nog så är det väldigt ofta så att kvinnor drar ner varandra. Vi måste stå upp för varandra, hjälpa och stötta varandra. Visa vägen för kommande generationer och släppa förbi dom som vill ta farten istället för att stoppa upp.
 
Det är med skräckblandad förtjusning som jag ser mina flickor växa upp i detta samhället. Det är så viktigt att dom lär sig att stå på sig, att dom ska och får ta plats, att allas likavärde är viktigt, att vara ödmjuka, men aldrig ta någon skit från någon.
Evelina och Laura ser sig som feminister och vet mycket väl att det är allt annat än manshat. Och det är så viktigt! Jag är så stolt över dom och är så tacksam över allt dom lär mig om hur dom ser på världen och hur dom vill att den ska se ut.
 
I vårt hem och i vår familj är det jämnställt och våra fina killar uppvaktade oss dagen till ära med blommor! Det är så fint tycker jag.
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: