FaceBook
Instagram
Mail

Sista veckan i juni

17:31:00
Slutspurten!
 
Jahopp! Då var vi framme i slutet på juni. En månad som helt klart visat sig från en bra sida vädermässigt framtills nu. Det är jag tacksam över. Tack vare det har jag ju kunnat hålla målet om att smträna i Bergsjöbadet minst en gång i veckan. Jag hoppas på att kunna hålla det hela juli också. Simloppet jag ska genomföra (om det inte ställs in ) när den 16 augusti i Delsjön och innan dess vill jag ha hunnit köpa två simtillfällen med Jonas Colting så jag lär mig andas rätt. Det är det som är det svåraste med simningen nu tycker jag. 
 
Min pollenallergi är inte att leka med just nu så största fokus på morgonrundorna just nu är att andas enbart genom näsan. Svårare än vad man kan tro, speciellt i uppförsbackarna som i mitt fall är många och långa!
 
 
Efter jobbet idag träffade jag rara Michaela som jag igår köpte en jeanskjol av. Hon hade tidigare en lyxig klädbutik i Borås och har exklusiv smak. Hon säljer ibland av helt nya märkeskläder på sin instagram: Kika in henne HÄR och håll utkik i hennes storys efter fynd!
Så lyxigtatt hon hade ärenden i stan så jag kunde få direktleverans och en liten pratsstund. Vi ses för sällan, men nu bestämde vi att vi minsann måste boka in en lunchdejt!
 
Denna kjolen köpte jag!
 
 
Den kostar egentligen 1300kr, men jag fyndade den för ynka 300kr!
 
Idag börjar Zorans fem veckors semester. Dagarna som jag jobbar kommer han och trion försöka hitta på saker för att fördriva tiden. Har du tips på vad dom kan hitta på eller vad dom inte får missa? Skriv gärna tips!
 
Puss
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: