FaceBook
Instagram
Mail

Fiskmåsattack

21:13:00
Kaosartad start på dagen
 
Är fiskmåsar ens till någon nytta? Kanske vid havet, men inte sjutton inne i stan va? Jag skulle väl säga att dom är flygande statsråttor och helt kokobello!
Idag har jag löpvila alltså går jag powervalk istället för att springa på morgonrundan. Det fick jag minsann bli varse om för från ingenstans så kom det en helt idiotisk fiskmås som attackerade mig rakt framifrån. Den ville picka mig i huvudet, men jag lyckades lyckligtvis ducka undan. När jag vände mig om såg jag hur den i luften gjorde en 360 graders vändning för att attackera mig igen. Den måste garanterat haft en unge i närheten.Hur som helst! Löpvila eller inte, jag sprang rätt ut i bilvägen i ren panik. Det var en bil som kom emot mig, men föraren måste ha sett hur jag blev attackerad för hen körde så långsamt, tack och lov för jag hade varit påkörd annars då det är 70 väg just där. Jag sprang och jag sprang utan att vända mig om och utan att överhuvudtaget ens reflektera över VART jag sprang.... När jag stannade till var fiskmåsen borta och jag fick liksom stanna upp för att lokalisera mig. Helt bortsprungen var jag lyckligtvis inte. Fy sjutton vilken start på dagen!
 
Gick mycket i skogen för där finns inte några fiskmåsar, men däremot både fästingar och huggormar så lite pest eller kolera får jag väl säga...
 
Gick även i i Kvibergs Parken mot Utby
 
Det blev en bra runda till slut även mitt hjärta typ stannade varje gång jag såg en fiskmås... Tänkte även hela rundan på om detär så att man med jägarlicens får skjuta fismåsar?  Måste luska vidare i det...
 
Väl hemma hann jag med träningspass plus att filma veckans övning till PTonline-klienter inna jag skulle till jobbet.
 
Efter jobbet så mötte jag familjen vid Bergsjöbadet för att få simträna lite.
 
Väl hemma blev tisdagsmiddagen hamburhare i salladsblad med smörfrästa vaxbönor och haricots vert och tryffelmajo! Så gött fastebryt!
 
Nu blir det lite datorjobb innan läggdags!
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: