FaceBook
Instagram
Mail

65 dagar i rad

21:21:00
65 dagar i rad och nya löpardojor
 
Tiden går fort när man har roligt sägs det. Sen vet jag intte om det är kul alla gånger, men i 65 dagar i rad har jag nu varit ute på mina tidiga morgonrundor. Jag måste ju säga att även iår har det funkat riktigt bra med allergin. Det är jag så glad över, för att springa eller gå inne har jag ingen lust med under vår/sommar. 
 
 Det var så dags för nya löpardojor. Så nöjd med dessa skor. Konstigt nog har storlekarna ändrats för jag som hela mitt liv använt strl 37,5/38 var tvungen att köpa strl 40. I affären mätte vi  mina 38 och dessa och innermåtten var samma. Så nu blir det till att mäta sig till rätt skostorlek precis som med barnen.
 
Jag började jobba kl:7:30 och passade på att dricka kaffe ute och njuta lite av utsikten från Kungshöjd innan första PTklienten kom.
 
Efter jobbet hämtade Zoran upp mig och hade Evelina med sig som varit på utflykt. Innan vi hämtade Laura och Filip hälsade vi på Baba ♥
 
Jag har jobbat sena eftermiddagen och kvällen ifrån datorn.
Online-klienter, betala fakturor, kontrollera fakturor, skicka fakturor, scheman, svarsmail osv osv.
Ögonen känns fyrkantiga och fingrarna ömmar av allt klinkande på tangenterna. Avundas icke kontorsarbetare, det är tufft och det sliter otroligt mycket på kroppen och knoppen.
 
Tacksam över att 80% av min arbetstid innefattar rörelse!
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: