FaceBook
Instagram
Mail

Sockerbröllop - 6 år

10:37:00
Vår sjätte bröllopsdag!
 
För ett par veckor sen ringde mamma mig oc erbjöd sig att vara barnvakt denna lördagen. Jag förstod först inte varför, men hon ville att vi skulle få gå ut och fira vår bröllopsdag. Hur snällt var inte det?!
Vi bokade bord på Black Stone på Kungstorget som jag tycker är helt fantastiskt. Zoran hade aldrig varit där så det var ju extra mysigt att gå just dit.
 
Redo för första utedejten på ett helt år ♥
 
Black Stone är en upplevelse då du steker ditt kött på en steksten själv på bordet.Vi gick all-in på och beställde in kalv, hjort, ren och oxfilé. Så magsikt gott!
 
Han ÄLSKAR dessert!
 
Jag har under hela året sett hur restaurangen Tyska Bron byggt upp sin nya yteservering som ligger i kanalen framför Tyska Kyrkan och längtat efter att dom skulle öppna. Men så kom ju Corona och även om Tyska Bron öppnade sin nya uteservering så blev det aldrig att jag gick dit under sommaren.
Egentligen skulle det regnat hela kvällen igår, men det sprack upp och blev hur fint som helst så efter att vi hade ätit färdigt på Black Stone gick vi ivdare dit för att ta ett glas bubbel inna vi åkte hem.
 
Det var så lite folk så vi hade turen att få bästa bordet. Det var så mysigt ♥
 
Mamma gav oss en fin bröllopsdagspresent ♥
 
När jag vaknade upp imorse låg det en liten söt ask från Zoran på mitt sängbord. 
 
Jag tycker att dom är så fina ♥
 
Jag ar också köpt present, men den får Zoran först på onsdag när det är vår 14 årsdag ♥
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: