FaceBook
Instagram
Mail

Påskdagen

21:53:00
Påskdagen - Hemfärd 
 
Jag vaknade upp till ett disigt, regnigt och blåsigt Norrbyås. Det var 7°C men kändes som minusgrader när vinden slog. Det stoppade inte mig utan gjorde att jag sprang snabbare kan jag lova. Det var ju först nu när vi kom hit som jag började köra våren första intervaller och det har gått riktigt bra. Visst blir det lite ömt där sprickan i tån är/var när jag är klar. Så skönt att det inte blev värre än så.
 
Där ute på åkern längst bort övningskörde jag för första gången. Jag var 11 år i en turkos 240 och det var isigt och asmörkt!
 
Lyxkaffe med vispad grädde och kardemumma innan avfärd ♥
 
Hej då huset, vi ses i sommar!
 
På vägen hem svängde vi förbi min systerdotter Fiona som fyllde 12 år i torsdags. Vi sjöng för henne i bilen och sträckte ut present och påskgodis ur fönstret. Alla är ju friska, men för säkerthetsskull höll vi avstånd. Till sommaren får vi kramas.
 
Vi körde raka vägen hem och var här starx innan kl.16.
Det dröjde dock inte länge innan ett stort rökmoln började röra sig mot vårt hus och det luktade verkligen giftig rök. Det visade sig att det var borta på Hisningen som det brann,i lagerlokal och lastbilar, fy så otäckt. Den goda nyheten är att brandmännen fick kontroll på branden väldigt fort så röken skingrade sig efter ett tag. Skönt!
 
Tvätten är nu sorterad inför morgondagens tvätt, barnen är i säng och jag och Zoran ska se en film innan vi lägger oss. Är ganska säker på att jag somnar inom en kvart, men värt ett försök.
 
PUSS

Kommentarer
Postat av: Sir Wiss

Turkos 142:a av 1970 årsmodell och du skämdes att åka i denna kultbil!

2020-04-14 @ 17:08:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: