FaceBook
Instagram
Mail

Mia Skäringer NMFTG

11:06:00
No More Fucks To Give!
 
Gissa hur glad jag blev när Julia (som äger gymmet jag hyr in mig på) berättade att hon hade biljetter till Mia Skäringers show No More Fuck To Give på Skandinavium och frågade om jag ville gå med henne. GÖRglad! Vi körde på en helkväll och bokade middag innan, så mysigt!
 
Vi åt På Texas Longhorn på Södra vägen innan showen. WOW, vilket kött, ren perfektion!
Jag åt en 250g  medium/rare entrecot med ceasarsallad till samt deras egen chilibea och vitlökssmör. Jagvar proppmätt hela kvällen sen. Hur Julia fick i sig sin 450g entrecot + allt annar på tallriken är fortfarande en gåta för mig, haha! Hatten av för det alltså!
 
 
Supertaggade!
Vilken show! Mia Skäringer är helt fantastisk. Att hon är extremt rolig vet väl alla, men att hon är så bra på att sjunga hade jag inegn aning om. WOW!
 
Har du sett hennes show? Får du chansen så missa den inte!!
Puss

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag har fått chansen att jobba på hennes föreställning 8 gånger nu, både i Göteborg och Jönköping. Jag blir lika rörd, förbannad och glad varje gång. Jag tycker också att det är härligt att se publiken bli lika glad, rörd och förbannad som jag. Den är helt fantastisk genom att hon blandar humör med verklighet och sjunger där emellan

2019-11-14 @ 15:37:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: