FaceBook
Instagram
Mail

Cykelpremiär

08:30:12
...och bibelläsning.
 
Jo minsann, i detta hem bor det inga hednngar. När jag kom hem från PWn igår morse och Filip gick han rak vägen ut i köket, in i Evelinas rum och pussade henne god morgon. Han såg hennes lilla bibel sticka fram under madrassen och frågade om han fick låna den. Det fick han, varpå han gick för att hämta "sina glasögon" och satte sig vid kökbordet och "läste" ut bibeln för mig medans jag fixade deras frukost.
Han "läste" om när Jesus korsfästes, varför han gjorde det, hur dom behandlade honom, hur han begravdes i en grotta, hur han vaknade upp och hur han åkte upp till sin pappa Gud.
Jag blev så imponerad av allt han kunde, att han visste vad som står skrivet om än på hans lilla sätt att tolka det hela. SÅ roligt att höra honom. 
 
Sommarens projekt blir att knäcka läskoden ♥
 
Det var en vacker morgon igår!
 
Det blev även ett bålpass innan jobbet!
 
Det blev även en premiär för PTcykeln. Ångrade mig ganska snabbt då det snöar maskrosbös i hela Göteborg och jag är SUPERallergisk. Men det gick bra ändå.
 
Behöver jag säga att jag var helt slut på kvällen när jag kom hem från jobbet? Somande t.o.m under senaste avsnittet av Games Of Thrones... Det säger en del, haha!
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: