FaceBook
Instagram
Mail

Han fixar biffen

10:00:50
Vin och ryggbiff på en tisdag
 
När jag vet vad jag vet nu, att jag på tisdagskvällen skulle få halsfluss så är jag extraglad över att vi åt det vi åt och att jag hann njuta av ett gott vin. Det är lyxigt att på en helt vanlig vardag få äta en god middag hela familjen. Vi äter alltid gott, men jag menar annat än vardagsmat som spagetti med köttfärssås, korvstroganoff med ris, grytor osv. Hade vi käkat ryggbiff flera dagar i veckan hade vi varit ruinerade på en kvart, haha! 
 
Eget vitlökssmör och ryggbiff ♥
 
Jag äter helst rare eller medium-rare som resten av familjen och Zoran har blivit riktigt duktig på att steka kött så jag lämnar gladeligen över den delen till honom.
 
Titta på den biffen, ren perfektion alltså!
 
Vad äter ni helst när vill äta något lite godare?
 
PUSS

Kommentarer
Postat av: Popprinsessan

Det ser riktigt yummie ut! Oftast är det ju det där enkla som är det godaste! Med enkla menar jag det rena och enkla livsmedel utan massa krångel!
Kram

2019-03-04 @ 10:17:49
URL: http://www.popprinsessan.se/
Postat av: Popprinsessan

Hmm, kan inte kommentera under halsflussinlägget, så det kommer här:
Era stackare! Hoppas att halsarna har slutat göra ont på er nu iaf.
Vi har tyvärr haft lite diverse krasslighet i feb, ja eg i slutet av jan och fram tills nu. Feber, förkylningar, hosta och nu åkte dottern på öroninflammation med spräckt trumhinna. Så nu tycker jag att det räcker :-) Känner mig själv inte helt i toppform efter förra veckans rejäla hosta som sänkte mig helt. Men det är ju mycket utebliven sömn som sänker en, så nu hoppas jag på en bra vecka med god sömn och en massa ny energi. Har just sippat i mig ett stort glas med citron och ingefära.
Kramar

2019-03-04 @ 10:21:14
URL: http://www.popprinsessan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: