FaceBook
Instagram
Mail

Halsfluss x2

18:04:00
Vabruari
 
Det känns nästan löjligt att skriva det för det är liksom inte som att vi har behövt vaba hela februari. Laura fick halsfluss i slutet av januari och nu fick hon det igen.
I måndags kväll sa hon att hon hade litet ont i gommen innan hon skulle gå och lägga sig och på natten väckte hon mig och hade så ont att hon inte kunde sova. När vi väckte henne på tisdag morgon var halsen svullen, jätteröd och man såg små bubblor på halsmandlarna.
Vi använde oss av kry-appen precis som sist och efter en snabbvisit på unilabas på arkadkliniken så hade vi penicillin till henne. Väldigt smidigt. Men får hon halsfluss en gång till så kommer vi ringa ÖNH i Lundby direkt så dom får kolla upp hennes halsmandlar.
 
Vi hann ta en bild på oss innan vi åkte till kliniken för provtagning!
 
I väntan på provsvaret åkte vi till IKEA för att handla några nödvändiga saker till köket. Och även lite annat som ljus,orkidéer och sugrör, haha!
 
Zoran och Laura passade på att ta en lunch medan jag gick och samlade på mig diverse saker.
 
Efter jobbet i onsdags kände jag mig frusen och lite rivig i halsen, men jag tänkte inte mer på det utan tvättade, vek tvätt, gjorde läxor med barnen, städade osv. När barnen hade gått och lagt sig så började det göra ont i lederna och halsen kändes som taggtråd så tog jag en ipren och när Zoran kom hem bad jag honom titta i min hals och den var inte vacker. Röd, blåsor och vita prickar. Halfluss gör ju vidrigt ont. Sist jag hade det var när jag var gravid med Filip. Så igår var jag på calanderska tidigt på morgonen och tog ett halsprov och nog var det halsfluss. Så nu äter jag också penicillin. Så igår jobbade jag inte och idag jobbar jag hemifrån p.g.a smittorisken. Inte försen imornbitti är jag officiellt smittfri. Nu håller vi tummarna för att resten av familjen klarar sig.
 
Laura kom hem från affären med en bukett rosa tulpaner till mig igår. Så gulligt ♥
 
Hur har ni klarat er igenom vabruari?
 
PUSS