FaceBook
Instagram
Mail

Bästa deon

08:48:00
"Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore.com"
 
Att vänja av sig från deo..
 
Under flera år så använde jag Absolut Torr under armarna. Det är en vätska som gör att man inte svettas på det stället man valt att behandla i upp till 7 dagar. SÅ härligt att slippa ha våta fläckar under armarna, men... Det är smärtsamt när man applicerar det och det i sig ger väl en hint om att det inte är superbra kanske. Så jag bestämde mig för att sluta och i samma veva även byta ut "vanlig" deo mot en naturlig deo utan massa hemskheter i.
 
Det var hemskt i början. Helt plötsligt förstod jag vilken skit jag använt i alla år. Svetten luktade hemskt och jag tvättade mig med vatten flera gånger om dagen följt av ny deo, la naturliga masker i armhålorna smörjde med kokosolja och aloe vera, ja allt möjligt. Till slut efter ca 9 veckor kände jag mig bekväm. Jag har fått vänja mig vid att det är vått i armhålorna emellanåt, vilket är en HELT NORMAL GREJ, men som jag valt att ta bort under en tid. Så dumt!
 
Jag testade alla möjliga naturliga deos under tiden och min absoluta favorit som jag har använt i över 8 månader nu är Dr. Organics Aloe Vera. Den doftar fräsht, men inte för mycket och den fräscha doften håller i sig under hela dagen. Evelina har hela tiden använt naturliga deos och när våran tidigare favorit slutade tillverkas köpte jag denna till henne också. Jag hoppas att tjejerna aldrig ska börja använda dom "vanliga" som nivea, dove och andra så dom slipper göra samma resa som jag.
 
Denna använder jag, Aloe vera Roll-on Deo HÄR 
 
Använder du deo?
 
PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: