FaceBook
Instagram
Mail

Ägg och majo

13:28:00
Jag tröttnar aldrig!
 
Man hade kanske kunnat tro att jag vid detta laget skulle ha tröttnat på ägg efter över 10 år med LCHF, men nej! Ägg tröttnar jag aldrig på. Speciellt inte om jag får majo till. MIn standard lunch eller snack är just ägg med majonäs. Jag har ingen micro eller ugn på gymmet där jag jobbar och jag har svårt att äta kall mat. Så då har det blivit att jag har 4-5 ägg i en burk med 1dl majonäs. Mättar bra och klarar sig utanför kylen länge. Grymt bra att äta efter träning då det mättar och ger bra näring och därmed energi.
 
-"Äter du kokosolja direkt ur burken?" utbrast Julia (ägaren av gymmet) förskräckt häromdagen.
Så hardcore är jag inte att jag äter kokosolja rätt upp och ner, haha!
 
Ägg är supermat! Det innehåller så mycket näring och man blir mätt. Det är inte dyrt och man kan äta det på många olika sätt. Proteiner och fett i en perfekt kombination fylld med vitaminer och mineraler. Det finns många myter om ägg som främst uppkom på 80-talet då fett målades upp som hälsobov och fettskrämselpropagandan var ett faktum.
 
Äter du ägg?
PUSS

Kommentarer
Postat av: Maria

Älskar ägg men gör hellre äggröra än äter kokta bara även om det också är gott. Just äggröra är en av få saker som går ner även om aptiten är borta

Svar: Och jag är precis tvärtom,haha!! Kokt ägg och majo är toppen och äggröra undviker jag helst <3
KRAM
Emelie Babunovic

2019-03-26 @ 12:33:13
URL: http://nouw.com/me_ia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: