FaceBook
Instagram
Mail

Finbesök från Värmland

11:49:00
Efterlängtat besök!
 
Det är ju ingen nyhet att våra barn är experter på att räkna ner till saker som dom ser framemot. Och ända sedan vi var hos min moster Inger i Mangskog har trion räknar ner till min kusin Camillas och hennes tjejers besök hos oss.
I söndags var dagen kommen. Åh, så mysigt att få ses och veta att vi har flera dagar på oss att umgås på.
 
Vi började med att fira Indra lite grann som fyllde 17 år i lördags. Efter välkomstskål så åt vi middag och efter den spelade vi spel till midnatt. 
 
 
Jag startade måndagen med en PWrunda i vanlig ordning och även fast jag har gäster så fastar ju jag från söndag kväll till tisdag, men för resten dukade jag upp storfrukost medans jag läste lokaltidnngen och drack kaffe.
 
 
Väderapparna hade nog fått fnatt för solen som dom lovade lös endast med sin frånvaro så vi slopade strandplaner och ersatte det med besök vid mormors grav i Landvetter, shoppingrunda på Allum och besök på Triumf glasscafé i Sävedalen.
 
Efter middagen så byttes den grå himlen ut mot klarblå himmel och strålande sol så vi tog en långpromenad genom skog och mark i vårt område. I två timmar var vi ute och besökte både Klaras ängar, kyrkogården och barnens skola.
 
Vi somande gott igårkväll kan jag medge. Imorse hade jag Stina Wollters sommarprat i lurarna under PWrundan. Och som jag grät, har du inte hört hennes sommarprat så rekommenderar jag det verkligen. Så gripande och vackert!
 
Dagens fastebryt blev lyxfrulle med kaffe, fet smoothie, lchffrallor, ägg och lite grönsaker!
 
Nu är vi i full färd att göra oss iordnng för att åka/gå till Bergsjöbadet och ikväll blir det grillmys!
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: