FaceBook
Instagram
Mail

Bergsjöbadet 2.0

12:58:00
Vid barndomens sjö...
 
I våras fick jag se i lokaltidningen att Begsjöbadet skulle invigas 16 juni. Kommunen har rustat upp med lekplats, nya bryggor, liten sandstrand, hoppbrygga ute i sjön, flera papperskorgar, grillplatser och naturtoaletter. Dessutom jobbar en badvakt dagtid under sommaren.
Vikunde inte vara med på invigningen för det var dagen innan vi åkte till Jugge. I torsdags när jag slutade jbbbet ringde jag familjen och sa att vi skulle bada. Vi tänkte först åkt till Kåsjön, men tiden var knapp då Zoran skulle åka och jobba inom kort så vi körde till Bergsjöbadet och tur var väl det. Åh, så fint det är! Vi kommer spendera många badtimmar där.
 
Här har jag lärt mig simma, spenderat sommarlov, haft avslutningsfester, grillat och haft det så mysigt. Det är så roligt att mina barn kommer få göra detsamma nu!
I torsdags hann vi med 1,5 timmar där och träffade på tjejernas bästisar från skolan ♥
 
 
Igår var vi där i hela 6b timmar och bara hade det gött! Jag hade bunkrat upp med kaffe, kokos, lchfrallor, lchfplättar, kex, korv och ägg så vi skulle klara oss. Min kusin Sofia var där med oss och även hon är gammalt bergsjöbarn som jag och vi båda är så glada över hur fint det är där nu.
 
I skrivandets stund väntar vi bara på att Zoran ska bli klar så vi kan åka dit på snabbvisit. Ett dopp och lite solning får räcka för idag. Vad hittar ni på?
PUSS

Kommentarer
Postat av: Camilla

Väntar på solen så att vi också kan få plaska i Bergsjön! ☀️☀️😊☀️

2019-07-15 @ 18:01:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: