FaceBook
Instagram
Mail

83 dagar

10:42:48
I 82 av 83 dagar har jag hållt morgonrutinen
 
Det är 83 dagar sedan jag började gå ut på PW tidigt varje morgon. Lördagen 11 maj är enda gången  jag inte kom ut och den dagen kom jag inte ut över huvudtaget tror jag för jag mådde så fruktansvärt dåligt och låg mest bara. Så utvärderingen är att det har funkat. Det är ju inte superkul att gå upp svintidigt ALLA morgnar, men dom flesta. Jag har ju liksom ingen chans att skjuta upp det p.g.a av pollenallergin.
Att jag går PWs eller springer varje dag är inte något nytt, det har jag gjort i flera år. Skillnaden är att det enbart sker på morgonen p.g.a att jag på eftermiddagen knappt kan andas om jag fysksikt anstränger mig utomhus. Att köra motionspass inomhus hela våren, sommaren och sen hösten känns inte superkul så därför var detta något att pröva och det har ju funkat.
 
Det är inte alltid lätt eller superkul, speciellt inte på regniga dagar, men det är nyttigt och det gör gott för både kropp och knopp att få in den fysiska aktiviteten. och jag kan med handen på hjärtat skriva att jag aldrig ångrat en runda.
 
Jag har två olika rundor som jag går eller springer på när vi är på hemmaplan. Båda två är på lite mer än 6km. Anledingen till att det blev just +6km är för att det är så långt jag går på 50-60 minuter och springer på 35-40 minuter. 
 
Jag hoppas på lite mer shortsväder i sommar så mina bleka ben får lite sol på sig.
 
Regn kommer aldrig bli ett favoritväder att motionera i för mig, punkt slut!
 
Jag stannar ofta och vattnar hos min bror och hans mamma på mornarna, det ger mig ro i själen.
 
Jag promenerar ju väldigt mycket resten av dagen också. Jag har ett fysiskt jobb och vart jag än ska så går jag långa promenader i centrala Göteborg. Det blir allt mellan 15000-22000 steg/dag för min del.
 
Har du rutiner för motion? Promenerar du? Löper du?
Berätta gärna!
PUSS
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: