FaceBook
Instagram
Mail

Spadag 2

21:28:00
Kvalitetstid deluxe
 
Vem behöver sovmorgon? Kl. 7 gick vi ut och sprang 5km intervaller tillsammans. Jag njöt av varenda minut, men Zoran önskade nog emellanåt att han tagit sovmorgon, haha! Men alltså lyckan att få springa i solen längs havet, det finns inte mycket som slår det tycker jag.
 
Sen körde vi ett pass i gymmet. Gym och sportavdelningen på hotellet är så bra. Det finns allt och lite och det kändes riktigt fräscht.
 Efterlängtad frukost!
Det kan nog vara den godaste hotellfrukost vi ätit. När till och med äggröran är god, då är den bra.
 
Efter frukost gjorde vi oss iordning för att gå på vår bokade bastusittning nere vid havet. I bastun väntade Ann på oss för att göra en ritual. Hon kastade på vatten med grapedoftande olja på bastustenarna och viftade sedan med handdukar mot oss för att vi skulle få all värme på oss. Sedan fick vi skrubba oss med ett mineralsalt med pepparmyntsolja och björkskav i. Sedan hällde hon över ännu mer vatten  och grapeolja på bastustenarna och viftade mot oss. Sen var det bad i havet som väntade. Det var 18 grader varmt i vattnet, men med pepparmynta på hela kroppen kändes det som -18, haha! Så uppfriskande och gött. Det blev totalt tre vändor mellan havet och bastun inna vi gick upp till spat.
 
Kl.11 checkackade vi ut, men passde på att vara i spat fram till kl.14.
Vi var helt ensamma många stunder och njöt av att bara vara med varandra ♥
 
Vi skulle avsluta med fiskspa. Det var första gången för oss båda, men det slutade med att Zoran fegade ur. Han skrek som en stucken gris varje gång han försökte stoppa ner fötterna i vattnet. Jag skrattade så jag grät och tjejerna som jobbade kunde inte hålla sig för skratt heller.
 
Det kändes som stickningarna man får efter att benet somnat och sedan väcks. Helt klart en märklig känsla, men nu har jag iallafall provat! Det var roligt att avsluta vårt romantiska dygn på det sättet, men ett gapskratt!
 
Efter att ha duschat åkte vi hem till Baba för att hämta trion ♥
Man saknar ju ihjäl sig etter dom till slut även om vi har haft det så bra.
Vi rekommenderar verkligen ett besök på Varbergs Kusthotell. Att stanna fre-lör är nog en bra idé om man inte vill vara där när det är smockat med folk. 
Har du varit där?
 
PUSS
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: