FaceBook
Instagram
Mail

Gipsad igen..

08:39:20
Vår lilla loppa!
 
Nygipsad, denna gången även över armbågen ♥
 
När vi klippte av Lauras gips i måndags så såg vi direkt att det nog inte var helt rätt, hon hade dessutom ont vid vissa rörelser och det är ju inte ovanligt när armen varit fast i 5 veckor.
Hon har ramlat 6 gånger på den gipsade armen och ramlade även en gång i tisdags när hon var utan gips. Hon har kunnat använda handen, men det smärtar av och till. Zoran ringde för att boka röntgen som läkaren sa att vi skulle när hon röntgades efter en vecka med gips. Dock ville inte sköterskan där boka en röntgentid utan ville att vi skulle sätta oss på akuten med henne... Galet! Hur som helst så åkte Zoran och Laura dit efter skolan igår och efter en ny röntgen såg man fraktur på radiusbenet. Ömjligt att säga om det är den första eller om den tillkommit vid alla hennes fall så nu är hon nygipsad. Denna gången över armbågen för att den ska vara så fixerad som möjligt och för att hon ska använda den så lite som möjligt.
Hon är ju inte Göteborgs mest stillsamma tjej om man säger så ♥ Om en vecka ska hon röntgas om och då får vi se vad som händer efter det.
 
Förhoppningsvis slipper hon det snart, vår lilla buse ♥
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: