FaceBook
Instagram
Mail

Valvaka 2018

22:08:53
Med en stor klump i magen...
 
När andra hade jobbångest efter semestern hade jag valångest. Tanken på vad detta val kommer innebära har fått det att knyta sig i magen.
 
SD är och förblir ett parti grundat med rasistiska och nazistiska åsikter. Ett parti som är främlingsfientligt, hbtqfientligt och kvinnofientligt.
Deras gröna bomberjackor, stålhetta kängor med vita snören och kala huvuden må ha byts ut mot kostymer, chelsea boots och valkammat hår, men deras åsikter är dom samma. 
Dom har bara blivit duktiga på att göra dom rumsrena, därför röstar var femte svensk på dom. Det är helt sjukt! I ett samhälle där vi har möjlighet att vara källkritiska och leta upp information själv så väljer man att rösta på ett parti och skyller ifrån sig med ett -" Det måste hända någonting nu!" eller klassikern -"Jag är inte rasist, meeeen...".
 
Dom andra partierna har skött hotet om SDs framfart dåligt. Dom har kastat skit på varandra istället för att ihop komma överens om en ordentlig invandringspolitik. SD ska inte behöva bli tredje största parti för att något ska hända. Det är oacceptabelt. Lika oacceptabelt som att inte rösta och sedan kunna med och klaga. 
 
Här hemma röstar vi på valdagen ♡
 
Mitt hjärta är rött och så även min röst!
Jag röstar på Social Demokraterna. Dock inte på Stefan Lövfen och ser gärna att någon annan tar över den posten. MEN absolut inte någon ifrån Alliansen!
 
Följer du valvakan? Hur tänker du?
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: