FaceBook
Instagram
Mail

När man älskar vardagen

09:05:00
Jag älskar vår vardag ♡
 
Jag älskar att vara på semester, men jag älskar vardagen också. Sedan jag blev egenföretagare så har jag bara riktigt semester när vi åker utomlands. Då kopplar jag ur allt vad jobb heter och bara är tillsammans med familjen. Underbart och så välbehövt. Jag har valt att ha det så. MEN då det är mer vardag än semester med lyx och flärd så är det ju extremt viktigt att älska sin vardag.
 
Man behöver inte älska allt i vardagen, tex. kommer jag ALDRIG att älska att vika 60-tvätten, att åka på trånga spårvagnar, eller att stå i den långa kön på lokala Hemköp, men i det stora hela älskar jag min vardag.
 
 
Att ställa klockan, väcka barnen, fixa oss, köra till skolan, åka till jobbet,  jobba,  hämta barnen, träna, tvätta, laga mat, städa, göra läxor, jobba lite till,  mysa med Zoran, mysa hela familjen, ja allt det där. Och på helgen umgås man allihop och ibland får mamman och pappan gå på galej! Lyxliv om du frågar mig.
 
 
Vi har byggt vårat liv runt att ha en bra vardag, där barnen går kortare dagar i skola/fritids och proriterar tiden tillsammans. Det går att pussla, om man vill och orkar! Det är heller inte lätt alla gånger, men så värt det.
 
 
Trivs du med din vardag? Om inte, vad vill du ska vara annorlunda? Är du beredd att satsa för att komma dit?
Puss

Kommentarer
Postat av: Jessica

Jag håller med, det är så himla viktigt att älska sin vardag och njuta av sin semester :D

2018-09-15 @ 10:56:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: