FaceBook
Instagram
Mail

Att behålla mitt fokus

11:56:00
Jag behöver mitt fokus, men hur gör jag för att behålla det?
 
Det är höst och för mig som 3barnsmor, egenföretagande PT och influencer betyder det att mycket händer och gärna samtidigt.
Med åren har jag blivit duktigare på att värdera vad som är värt att lägga ner tid på och även fått inse att man omöjligt kan vara med på ALLT som läggs framför en.
 
Men vissa saker kan inte väljas bort och då blir det mycket. Då är min egen träning högt prioriterad. Konditionsträning/cardio för att rensa skallen och styrketräning för tanka energi. Och så klart mycket sömn och bra mat. Då behåller jag mitt fokus liksom och det blir så mycket lättare att hantera alla bollarna som cirkulerar i luften.
 
-"Men du tränar ju jämt ändå?" kanske tanken blir då och det stämmer. Och sover och äter bra mat gör jag också, det är alltid prioriterat. Men även om jag tränar typ varje dag året om så är det ju inte alltid jag behöver vara så nog med repetitioner och vikter/motsånd etc utan bara gör lite vad kroppen/knoppen känner för. En väldigt skön kontrast till att vara väldigt schemalagd i träningen som jag är nu.
 
Hur gör du för att behålla fokus när det är mycket på gång samtidigt?
 
Puss 

Kommentarer
Postat av: Martina

Ska jag tolka detta som att du satsar på BEAST2019? :D

Svar: haha knappst! föredrar samma form året runt 😊
Emelie

2018-09-21 @ 12:50:30
URL: http://www.martinajohansson.se
Postat av: Martina

haha okejdå... :P

2018-09-23 @ 11:19:15
URL: http://www.martinajohansson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: