FaceBook
Instagram
Mail

Hejdå Helsingborg!

11:30:00
Jag gick upp före familjen och tog på mig träningskläderna och gick ner till gymmet. Ett bra källargym med helt okej utrustning! Jag var själv i 45 minuter innan det kom en till tjej.  
 
Ett blandpass för bröst, biceps och bål blev det!
 
Efter en snabbdusch var det dags för hotellfrukosten ich alltså wow. Scandic Helsingborg Nord kan det där med frukost. Så mycket att välja mellan, fräscht och rent. I love it!
Ingen snygg uppläggning, men så gott!
 
Det stod ett biljardbord i barnhörnan så vi passade på att spela lite. Jag fick minnen från fredagar på Hörnan i Bergsjön. Bergsjökyrkan höll öppet för oss tonåringar med pingis, biljard, café och filmkvällar. Så bra!
 
Min fina gamla bloggis Christel bor i Helsinborg och kom förbi och kramades och pratade en stund. Så kul verkligen. Kanske dags för en reunion för oss gamla veteranbloggisar... Oavsett om man bloggar nu eller inte! Mmm, vi får fila på det där!
 
Sedan packade vi ihop oss och checkade ut. Tog en tur på stan och shoppade lite innan vi satte oss i bilen för att åka hem.... Fast vi skulle ju inte hem, men det visste ju bara jag ♡
 
Fortsättning följer...

Kommentarer
Postat av: dianasdrömmar

Mysigt :)kram

Svar: Supermysigt!
Emelie

2018-03-18 @ 14:47:10
URL: http://xn--dianasdrmmar-cjb.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: