FaceBook
Instagram
Mail

Bokrelease - 30 om dagen

23:55:00
30 om dagen - Johanna Toftby
 
Några dagar innan vi åkte till Sicilien låg det en fin inbjudan i postfacket. Inbjudan var till en bokrelease-fest på Clarion Post i stan. Det var dags att fira Johanna Toftby och hennes första bokbebis, 30 om dagen.
 
En bok där hon beskriver hur det är att vara med om något av det värsta som kan hända en förälder, att mista ett barn, och följderna av att inte ta itu med dom sår och den sorg som blir efter det. Hon skriver på ett gripande och ärligt sätt hur en ensamstående mamma med panikångest kämpar sig igenom livet och hur ett recept på fysisk aktivitet var början på hennes väg till en hållbar och mer hälsosam livsstil och till den hon är idag. Det är sorg, men också väldigt mycket skratt. Så läsvärd! Beställ boken HÄR
 
Redo för fest!
 
Mötte upp min + en Johanna i baren på Clarion Post för en liten catch up innan vi gick in.
 
Väl inne på festen träffade vi många gamla bekanta, tex Jennifer som vi sen satt med under kvällen. Roligt att få prata ikapp sig när man inte ses så ofta.
 
En fest som hade allt! Vackra människor, fina tal, god mingelmat, bubbel, fotoautomat, härlig musik, rolig underhållning och bra uppträdanden. Det var en ära att få vara med och fira Johannas framgång.
 
Har du läst boken ännu?
Puss

Kommentarer
Postat av: Popprinsessan

Verkar ha varit en fantastisk kväll!
Kram

Svar: Det var det verkligen 🖤
Emelie

2018-08-29 @ 20:35:46
URL: http://www.popprinsessan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: