FaceBook
Instagram
Mail

Träningsplanering

05:34:00
God morgon!
 
Tidig morgon och jag är vaken långt innan familjen. Mysigt även om jag inte är gjord för att vara upp innan klockan slagit 06:00.
 
Äntligen har vi vår och även om vädret har varit lite växlande dom senaste dagarna så gör det ingenting. 
Jag känner livet i mig när det är vår, även om pollen försöker ha ihjäl mig, haha!  Jag känner mig stark liksom.Träningen flyter på och jag har hittat tillbaka till bra rutiner igen.
Jag tränar ju alltid och har inga långa uppehåll, men ibland kommer jag ur fas. Då blir det att jag tränar olika delar hipp som happ och får tänka efter för att försöka komma ihåg när jag tränat vad osv. Det gillar jag inte. Det är sju dagar på en vecka och jag tränar minst fem av dom så det blir mycket att ha i huvudet.
 
Planering är a och o. Att ha ett träninsschema som får mig att hålla koll på vad jag ska träna och när är vad som passar mig. Tex. Är tisdagar min ryggdag. Favoritpasset på hela veckan. Rumpa och ben på onsdagar och fredagar osv.
 
Har du ett favorit pass? Och planerar du din träning?
Puss och glad torsdag!

Kommentarer
Postat av: Mia

Jag träningsplanerar ibland, ibland inte. Det beror på vilka utmaningar jag har på gång :) Det jag alltid har med mig är att hur mycket löpning jag än vill hålla på med så ska jag göra plats för minst ett styrkepass i veckan!

Svar: Låter bra! Kroppen behöver vara stark för att kunna påfrestas länge ❤
Emelie

2018-04-26 @ 09:46:08
URL: http://www.menmia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: