FaceBook
Instagram
Mail

Mammas möhippa

15:20:45
Mammas möhippa då alltså...
 
Jag vet att det kom som en chock för många när jag helt plötsligt nämnde att mamma skulle gifta sig.
Jag har mer och mer förstått hur pass mycket min mamma har fått vara med på mina sociala medier då inte mindre än två okända personer har huggit tag i henne ute och sagt att dom kännt igen henne från min blogg/instagram. Vilket är så roligt och vi pda uppskattar det. Därigenom har man såklart lyckats bygga upp ett tycke för henne vilket också är superkul. Hon är ju så fin min lilla mamma.
 
Ibland säger det bara klick, speciellt när man minst anar det. Så blev det för mamma och Bengan när dom träffades på hennes nya jobb. Så...
Under tiden min mamma var på Kuba så planerade jag att ha en liten möhippa för henne. Det blev ju knappt om tid då hon gifte sig veckan efter att hon kom hem. Vi lyckades iallafall överraska henne ordentligt.
 
Med på möhippan var min faster Bitti som är en nära vän till min mamma och min kusin Sofia 
 
Vi lyckades verkligen överraska henne.
 
I Mölndal mötte Bitti upp oss för 90 minuters spel på Prison Island. Det är som fångarna på fortet med celler där man ska klura ut lösningar antingen fysiskt eller med hjärnan. Hur kul som helst, men väldigt svårt.
 
Nästa anhalt blev Karaokehaket Penang. Då det var melodifestival så var vi själva när vi kom dit och därför serverade dom maten till vårt bord som dom hade smyckat fint till mammas ära. Och vilken fantastisk mat vi fick.
Dit kommer vi garanterat att gå flera gånger.
 
 En kväll att minnas helt klart!
Vill även här skriva ett extra tack till Bitti och Sofia för att ni var med och förgyllde mammas kväll!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: