FaceBook
Instagram
Mail

Swish säger det!

08:19:15
God morgon!
 
Fredag redan och jag fattar inte vart veckorna tar vägen. Jag hänger inte med riktigt känner jag även om jag gör det ändå. För jobbet blir gjort, plugget med och även familjetiden.
 
I onsdags käkade jag lunch på Brogyllen med Johanna (https://enklaknep.se) och pratade om såväl bloggande som om allt möjligt.
Supergod räksallad!
 
Igår efter jobbet så åkte jag ich Zoran för en nötprovokation på Laura på Östra sjukhuset. Skitläskigt! Väl där visade det sig att dom tänkt probocera med jordnöt, men det ville varken vi eller läkaren då vi vet att hon fick en så kraftig reaktion i April. Vi är mer inne på hasselnöt då ser är sen nöten vi är osäker på så nu har nya blodprov tagits och sen kommer vi få en tid tillbaka för att läggas in och testa hasselnötter. Hjälp så svårt det är!
Vår lilla tjej ♡
 
Igår fick vi även Filips operations tid. Den 14 december ska hans mandlar tas bort. 
 
Idag avslutar jag och mamma arbetsveckan med en AW på Clarion Post ☆
Ha en underbar fredag ♡

Kommentarer
Postat av: lars

Den frukosten ser inte fy skam ut, smaskig. besvärligt med så många barn och även äldre har allergi mot olika saker, särskilt med barn tycker jag. Mina barn och fru har haft och har det jobbigt varje vårsäsong med pollen,gräs, vissa pälsdjur mm. Barnen är vuxna nu men lever vidare med dessa besvär. Allergi är en folksjukdom anser jag. Tacksamt nog är jag inte allergisk mot nåt. men min första operation i livet på 50-talet var att ta bort mandlarna, jag var 5-6 år då

2017-11-10 @ 08:50:38
URL: http://nykterfyllekaja.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: