FaceBook
Instagram
Mail

30 minuters flås är ett måste!

08:17:55
Det kanske verkar hårt med ordet måste, men så är det!
 
Vi alla är olika och har också olika förutsättningar.
Men en sak är jag stenhård på och det är att barn/partner/jobb INTE är en ursäkt till att inte få till träning och/eller motion. Det är bortförklaring för felprioritering, PUNKT.
 
Att skylla på att man inte tycker träning är roligt är också en bortförklaring för att inte ha tagit redan på vad för träning man gillar. 
 
Nej, detta är inte någon form av träningshets eller smutskastning eller så kallad shaming jag gör nu, det är basic fakta. Vi alla måste röra på oss, vi är skapta för att röra oss, det ligger i vår natur. Det finns inget positivt i att inte träna/röra på sig. Jag lägger ingen skam i att man hamnat i fel banor och därmed inte har rätt hälsovanor. Det är lätt att fastna i ekorrhjulet och inte tänka utanför sina inrutade vardagsmönster.
 
Jag har ett enda krav på mina klienter som jag vill att dom gör när dom inte är hos mig  och det är att gå en PW (snabb promenad) i 30 minuter varje dag. Jepp, varje dag. Kan man inte få in det i sin dagliga rutin så är det inte mitt krav det är fel på utan livsituationen och därmed behöver man se över hur ens dag ser ut.. 30 minuter bör du ha tillgodo. Det gör gott både för den psykiska och fysiska hälsan. 
Testa att under 30 dagar gå en PW i 30 minuter varje dag och märk själv vilken skillnad det faktiskt gör. 
 
Jag lever som jag lär och kör minst 30 minuters flås varje dag utöver min träning. Träning och hälsa är min passion. Och att sprida träningsglädje ser jag som mitt mål. Att få med hela familjen i rörelse gör mig lycklig ändå in i själen.
 
 Nu kör vi skiten ur den här krispiga och soliga tisdagen!
#promeneramera ♡

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: