FaceBook
Instagram
Mail

The Reef -så tycker vi!

00:16:00
Inlägg i samarbete med Stena Line!
 
Efter att ha slängts in i vardagen igen tycker jag att det är på plats att skriva lite mer utförligt om vår dygnsresa.
 
Alltså först och främst måste jag ju bara nämna hur smidigt det är. Tre timmar på båten går ju väldigt fort med lite lek, spel på appen Gaming Line, shopping och mat. Våra barn älskar att åka båt. Ett tips för er som är åksjuka är att det finns åksjuketuggummi att köpa styckevis i informationsdisken. Väldigt smidigt och dom hjälper verkligen utan att man blir dåsig.
 
Väl framme i Fredrikshamn så tar det ca 5 minuter att gå till Scandic och The Reef. Trevlig personal och väldigt mysig atmosfär. Familjevänligt!
Vi hade ett stort familjerum med ett storarum (3st sängar) och ett sovrum (2st sängar som kunde bli dubbelsäng). Det passade oss perfekt. 4:e våningen rum 414 bodde vi på.
 
Vi gjorde ett smart drag att åka dagen innan skolan börjar för det var väldigt lite folk och flera stunder var vi helt själva i hela äventyrsbadet. Snacka om upplevelse. Vi kunde åka den häftiga vattenrutschkanan om och om igen och bada bubbelpool själva hur mycket som helst.
Stormarna i stora poolen var kul med både tropiskt regn och stora vågor. Ljus effekterna i vattnet och dom dundrande blixtarna i taket höjde ju upplevelsen också.
 
Vi fick höra av andra besökare att helgerna är det fullt ös på, men att det ändå inte är jobbigt, men att man bode tänka på att beställa bord för middag eller buffén i tid för att slippa dom senaste sittningarna.
 
 
En rundtur på The Reef
 
 Så tycker vi att ni borde åka dit?
Oh yes! Helt klart värt ett besök eller ett par.
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: