FaceBook
Instagram
Mail

Mejerifritt och rosa Oktober

20:37:00
God kväll!
 
 
Idag har jag jobbat hemifrån. Många nya kostscheman och träningsscheman att skicka iväg till både nya och gamla klienter. Fakturor att kontrollera och skicka och andra att betala. Beställningar att göra och mailfrågor att besvara. Hellre är jag i gymmet och tränar klienter, men även kontorsjobbet måste göras.
Det gäller att ha pli på sig när man jobbar hemma och verkligen hålla sig till att jobba och inte slösurfa eller småglo på TV. 
Lunchträning är ett måste när jag jobbar hemma!
 
Ni som följt mig en längre tid vet ju att Rosa Oktober ligger mig varmt om hjärtat 💗. Därför har jag valt att i år köra mejerifri LCHF i 5 veckor och att skänka 100kr i veckan till bröstcancerforskningen. 
Om ni inte visste det så är det bevisat att cancertumörer livnär sig och växer sig större och sprider metastaser av socker/kolhydrater (glukos och fruktos i blodet). Därför tycker jag att det är helt förfärligt att vissa väljer att stödja bröstcancerforskningen genom att sälja tex rosa pärlsocker på kanelbullar varav 1% av kostnaden går till cancerfonden. Idioti!
Dagens middag!
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen. 
Puss på er!

Kommentarer
Postat av: radhuslivet.se

Jag håller verkligen med dig om det sistnämnda (socker)! Det är helt sanslöst...

2016-10-04 @ 12:03:15
URL: http://radhuslivet.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: