FaceBook
Instagram
Mail

Kan knappt tro det

06:34:00
God morgon!
 
Vaknade utvilad, men omtumlad kl. 6. Jag somnade på soffan kl. 20:30 igår, alltså totalslocknade. Alltså 9,5 timmars sömn.Det tar hårt på en att jobba långpass efter 3 dagars ledighet tydligen, haha! Nej skämtosido så var det nog en kombo av det och att jag fick kvinnovecka igår. Måste gå och kolla upp mig för mina blödningar är inte normala. Stört floder typ. Jaja, nog om det!
 
Vet ni vad? Jag har köpt Back To Basics PT en cykel. Jag ska börja cykla till gymmet på soliga eller åtminstone dagar utan regnmoln så det lär ju inte bli så många gånger den används, haha! Ska köpa cykelstol till Filip så att jag kan lämna barnen på skolan när terminen börjar.  Och en hjälm måste jag ha. Korg, lås och snygg ringklocka köpte jag när vi var uppe i Örebro.
 
Tjusig va?
Back To Basics PT-logan ska på så klart ☆ 
 
Nu ska jag gå en PW och köpa kaffe och hostmedicin till en snuvig Evelina. Kaffet är dock till mig!
Puss

Kommentarer
Postat av: Sandrali - bloggande 4barnsmamma

Jag skulle också vilja ha en cykel... tänkte börja cykla till jobbet i höst:)

Svar: heh 😄 Bara köp! Jag har också tänkt på detta länge och är så glad att jag äntligen fick tummen usch köpte en. Det är massor med cykelrea nu. kram ♡
Emelie

2016-07-13 @ 06:48:58
URL: http://sandrali.vimedbarn.se
Postat av: Maria

Åh vilken fin! Så trist att inte kunna cykla riktigt där vi bor. Skulle kunna gå trots avståndet men inte så sugen längs smal och kurvig 70 väg.

Svar: Nämen fy! låter inte säkert alls 😣 Kan ni alla grannar kanske an skicka in en gemensam vädjan om cykelväg eller sänkt hastighet? ♡
Emelie

2016-07-13 @ 07:21:47
URL: http://eninvanaretillibyn.byemschen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: