FaceBook
Instagram
Mail

LCHF knäck

21:32:00
Hur god som helst och ett så mycket bättre alternativ än vanlig knäck gjord på socker. Min lchfknäck smakar PRECIS likadant som vanlig och har samma konsistens.
Knäck ♡
10-15st =8g kh/hel smet
1dl mörk fibersirap
1,5 msk vispgrädde
25g smör
(1msk hackade nötter/solrosfrön att ha i)
 
Lägg allt i en kastrull med tjockbottnad eller nonstick.
Koka upp allt och låt det puttra under regelbunden omrörning.  (Det får absolut inte brännas vid! ) Efter ca 20-30 minuter är smeten klar (testa genom att doppa ner en knivspets och låt den svalna och se om det är önskad konsistens) och OM man önskar nötter i häller man i dom och rör om. 
Häll eller portionerna ut smeten snabbt i knäckformar. 
-OBS!! Väldigt varmt så var försiktig!-
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: