FaceBook
Instagram
Mail

Mammabloggevent på Rituals i Allum

23:12:32
I söndags var jag inbjuden till ett mammabloggevenpå Rituals i Allum.
 
Arrangörerna Sandra och Elin hade tillsammans med Mimmi, Carro och Alex på Rituals planerat en fantastisk kväll åt oss. Vi blev indelade i 3 grupper och sedan började allt. Vi fick även veta att vi hade 20% på allt i butiken under kvällen. Mycket uppskattat!
 
Vi började hos Alex som först gick igenom deras anisktsvård som finns för alla hudtyper. Både för oss tjejer, baby/barn och även för killar. Hon är duktig och kunnig och svarade på alla våra frågor. Så nu vet vi att produkterna innehåller mycket från växtriket och är därför också väldigt milda och inga produkter är testade på djur! Sedan blev vi sminkade med av Alex, jag var först ut och man får ju erkänna att det känns väldigt lyxigt att bli sminkad, hade bröllopssminkningen i huvudet hela tiden ♥
 
 
När min grupp blivit sminkade var de dags att gå över till Mimmis station som var vid det vackra handfatet i butiken. Där tvättade hon våra händer med valfri ritualserie med socker eller saltscrub, duscholja, löddrande duschcreme, lermask och bodylotion . Vi fick välja själva mellan Sakura, TAO, Laughing Buddha, Ayurveda, Hammam, Samurai och Mandi Lulur. Självklart fastnade jag för Mandi Lulur som är Limited edition. Lyxigt och väldigt intressant att se skillnaden på händerna sen. Babylena och blodcirkulationen hade förbättrats. Scruben gjorde mirakel på mina PT-händer med valkar efter alla tunga vikter. Dessutom skimrade just den bodylotion.
 
När alla var tvättade och därmed babylena och väldiftande om händerna var det dags för vår grupp att vara hos Carro. Hon berättade om Home-produkterna. Väldoftande och vårande diskmedel, tvålar, handkrämer, aromoljor, doftstickor, doftljus, örtte, fina hållare till alla produkter, parfymer, handdukar och kläder.
 
Sedan fick vi shoppa. Jag köpte en present till min mamma så det får jag visa efteråt, men även ett läppstift vars färg jag letat som en tok efter Jazzberry, en liten Fresch Cypress parfym till Zoran för att se om han gillade den lika mycket som jag vilket han gör så det får bli till att köpa en stor flaska nu. På köpet fick jag en kroppskräm Magic Touch och ett prov på solkräm spf 30.
 
Ett tack till arrangörerna, tjejerna i buktiken och alla fina mammabloggare på plats ♥ Vilken rolig kväll!
PUSS

Kommentarer
Postat av: Sofia

Så lyxigt! :)

2015-05-06 @ 09:20:29
URL: http://mittlivinorr.se
Postat av: Sandra

Vilket fin inlägg :D och super kul att träffa dig, kram

2015-05-06 @ 10:09:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: