FaceBook
Instagram
Mail

Zoran , nu får det vara slut på detta!

22:46:03
Jahopp! Min man ljuger för mig visade det sig ikväll. Jag skulle hämta en plackers i badrumsskåpet och där låg en snusdosa. Den låg inte där tidigare idag när jag hämtade en plackers kan jag meddela. Zoran som säger sig ha slutat snusa för ett årsen har gömt en (fjantsnus om ni frågar mig) dosa där? Allvarligt talat?
 Alltså samtidigt som jag skrattar blir jag irriterad. Hur länge har han snusat? Och jag har haft rätt när jag sagt att han har haft abstinenshumör, men själv blivit dumförklarad över mitt påstående...
 
Jag tiger aldrig, då jag fått taletsgåva, men NU ska jag tiga för jag tror att det känns mest. Skammen i hans ögon när jag fråga varför den låg där räcker nog för att det blir sista dosan han köper på länge förhoppningsvis sista någonsin...
 
Varför hänger jag nu ut min man som jag älskar så högt? Jo det ska jag förklara! Jag gör det för att jag älskar honom och vill leva ett långt friskt liv med honom. Jag vill slippa se honom få följdsjukdomar av tobak så som cancer, tandlossning, magkatarr etc. Jag vill att han tillsammans med mig ska kunna vara goda förebilder för barnen så att dom förhoppningsvis aldrig börjar och ifall dom skulle göra det visa att vi klarade att sluta för deras skull. Jag gör det för att han själv ska förstå att beroendet av tobak är så stort och svårt att han GÖMT undan det för mig och därmed gått bakom min rygg.
 
Så jag hänger ut min smygsnusande man för att jag älskar honom så mycket och vill att han slutar för gott!
 

Kommentarer
Postat av: Mia

Ajajaj. Hoppas han klarar att sluta nu. Slutade själv röka 12 jan kl 21.00 2004.... Niklas slutade me snus för nått år sen, snusade onico men lagt ner det med nu.
Kramis

2015-07-26 @ 23:20:54
Postat av: Sofia

Det var ett dåligt gömställe, men bra att du hittade snusen så att han kan få ännu mer stöttning och uppbackning att sluta nu :)

Kramar

2015-07-27 @ 15:04:16
URL: http://mittlivinorr.vimedbarn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: