FaceBook
Instagram
Mail

Hejdå Tappen!

17:06:00
Idag var jag tvungen att ta mig till vårdcentralen för att fixa en ny remiss för mammografi då det strulat till sig med min kallelse. Hela familjen är fortfarande listad på Bergsjöns vårdcentral. Vi trivs väldigt bra med läkarna där och vägrar byta.Jag tog en springtur dit, men efter 4km började det spöregna så jag fick ta en genare och ta spårvagnen resterande biten. Besöket gick snabbt och bra och nu väntar jag på en kallelse.
 
Hur som helst så tog jag en kort promenad medans jag väntade på att Zoran och barnen skulle hämta upp mig. Då fick jag se att dom jämnat Tappen med marken. Bensinmacken som varit som en ungdomsgård för i princip alla oss 80-talister från Rymdtorget i Bergsjön. Där handlade jag alla mina cigg från att jag var 10 år tills jag fyllde 18, käkade gratisgodis, busringde på telefonautomaten, tjuvrökte i biltvätten, drack min första redbull, gjorde min första pryo, spelade min första spelmaskin och fnissade åt porrfilmsfodralen.
Där möttes vi alla för att värma oss på vintern och köpa chupachupa-klubbor. På sommaren köpte vi piggelin och solade oss utanför på gräsplätten. 
Jag och alla mina barndomsvänner växte upp på den där tappen. Vad hände med Sten, Kent ,Jimmy och Tarmo som jobbade där? Det blev liksom tomt i bröstet ett tag, en sorg av något slag.
 
Hejdå Tappen och tack för allt!
(Bild lånad HÄR)
 
Pizzerian står kvar iallafall!
 Där kostade en pizza Margarita 19kr år 2002
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: