FaceBook
Instagram
Mail

Inga ursäkter!

22:56:00
Snuvig, trött, sent, tidigt, ungarna, värk, kvalitétstid etc. ja anledningarna ursäkterna kan vara många. Att skylla på att man "prioriterar" än det ena än det andra är skitsnack och undanflykter inget annat. Är det något man ska prioritera så är det en god hälsa och en god motion med det kommer allt det andra. 30 minuter om dagen har man som man kan offra på träning/motion.
Lama ursäkter funkar inte hos mig, det spränger inombords när jag hör dom. Träning är bra oavsett om det är hemma, ut eller på gymmet. En dag/veckan eller ett pass om dagen, huvudsaken är att det blir gjort!  
 
Jag sprätter gladeligen iväg mina träningsbilder på Instagram. Antagligen är dom motiverande för vissa, stickande i ögonen på vissa, irriterande för vissa osv. men det skiter jag i. Dom som motiveras inkl. mig själv är dom jag bryr mig om ♥
 
 
Att träna hop med någon kan motivera också. Jag själv tränar helst själv med högsta volym i hörlurarna, då fokuserar jag som bäst. Zoran hakar på dom gångerna han varit hemma på kvällen. Han är duktig min man, här om kvällen var det bara han som körde ett pass på crosstrainern framför TV:n och inte jag. Ikväll gjorde jag mitt 9:e träningspass (hemma när barnen lagt sig) så jag ligger rätt i ordningen på 365pass-utmaningen.
 
 
Låt 2015 bli året då du ändrade motionsvanorna eller i bästa fall fortsatte med dom sunda du redan skaffat!
Puss

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag blir så inspad, fortsätt skriva om det!!!

Svar: Tack! va bra och kul att du känner så ,för det kommer bli en hel del nu framöver!Kram
Emelie

2015-01-10 @ 12:34:25
Postat av: Anonym

Så himla snygg!!!!!!

Svar: Oj! Tack så mycket :-)
Emelie

2015-01-11 @ 10:40:59
Postat av: Popprinsessan

Heja dig!
Du är en inspiration så fortsätt du!
Kram

Svar: Tack goding! <3
Emelie

2015-01-13 @ 11:13:33
URL: http://www.popprinsessan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: