FaceBook
Instagram
Mail

Från tunnis till formis - from skinny to ripped & curvy!

23:51:00
Ahh! Jag har börjat min välbehövliga 5-dagarsledighet idag och jag njuter kan jag tala om. Nu ska det sista av jullovet verkligen tas tillvara på till max. 

Hur som helst så har jag även börjat med årets 365pass utmaning som Philip Lailani startade 2013. Den är på instagram och vill ni vara med så skriver ni #365pass2015 på era träningsbilder. Träningens ska vara i minst 20 minuter, PW räknas om den varit i minst 30 minuter och man fått upp flåset.
 
Årets träningsmål för mig i år förutom att klara 365pass-utmaningen är att fortsätta på det jag byggde upp förra året.
All stress och sorg i början på förra året tog min kropp stryk av. Jag tappade muskelmassa och fett och blev mest som ett vandrande skelett. 
I april började jag min resa tillbaka till en stark och kurvig kropp. Jag lyckades med det målet trots att det blev motgång när jag fick hjärnhinneinflammationerna och därför blir mitt mål att deffa till min kropp lagom mycket. Svårt då det antingen blir för lite eller för mycket. 
 
4 Mars 2014 vs 4 December 2014
Vad är era mål i år?
Puss

Kommentarer
Postat av: mia

Att bli hel å få bort fettet IGEN!!

2015-01-03 @ 16:53:55
Postat av: Popprinsessan

Mitt mål i år är att komma i mitt livs form! Man ska ju sikta högt :-) Jag ska komma igång med löpningen igen efter ett år utan nästan några km i benen och mer styrketräning vilket jag har börjat gilla riktigt mycket.
Kram till dig!

Svar: Låter som en perfekt mål.Klart man ska sikta högt. Delmål på vägen och belöning för dom gör det lättare <3 Heja dig!PUSS
Emelie

2015-01-05 @ 08:37:11
URL: http://www.popprinsessan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: