LCHF Jordgubbspaj med vaniljvisp
400g jordgubbar
-Som extra smaksättning i degen tillsatte jag:
Gör så här:
100g rumsvarmt smör
1dl Ica sötströ (eller 1,5 msk sukrin)
2 msk kokosmjöl
150 g riven kokos
2 krm vaniljpulver
-Som extra smaksättning i degen tillsatte jag:
1 msk ljus rom
1 tsk romarom
Gör så här:
Sätt ugnen på 180 grader. Lägg jordgubbarna på botten i en ugnfast form så den blir helt täckt. Blanda alla andra ingredienser i en annan bunke tills den blir fast och jämn. Fördela den över jordgubbarna så dom täcks. Låt sedan pajen gräddas i nedre delen av ugnen i va 30 minuter eller tills pajen fått en jämn gyllenbrun yta.
Låt svalna innan servering.
Vispa vispgrädde med lite vaniljpulver till önskad konsistens, jag föredrar hårt vispad.
Ät och njut!