FaceBook
Instagram
Mail

Spinkigt är inte snyggt!

12:25:00
Hej och hå, lunka på!
 
Det är sällan snyggt att vara spinkig. Under dom stressiga månaderna har jag blivit just det. Vågen tickar bestämt neråt och nu väger jag 60 kilo. Jag är 173,8cm och tycker inte att jag borde väga så lite. Jag tycker former är kvinnligt och snyggt. Att mina nyckelben och höftben sticker ut gillar jag inte heller så jag har satt ett mål om att gå upp 3-5kg, i muskler då såklart och hoppas att jag når mitt mål innan sommaren.
 
Ni kanske inte ser skillnaden men jag gör sen är det så svårt med kort!
 
Detta med att börja jobba igen, vaka morfar, starta och driva PTföretag, planera bröllop, träna och vara en bra och närvarande mamma var inte alltid jättelätt att få ihop utan att behöva stressa. Men nu börjar allt falla mer på plats och jag känner mig inte lika stressad längre. Prio 1 har varit och kommer alltid att vara att vara en bra och närvarande mamma och fru, allt annat får skalas bort om det på något sätt skulle påverkas! Inget är ju viktigare än det ♥
 
Detta eviga livspussel...
 
Puss

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Jag har faktiskt tänk på att du sett lite spinkig ut på de senaste bilderna jag sett av dig. Skönt att höra att du har det under kontroll och att allt börjar falla på plats! Livet är helt enkelt lite mycket i vissa perioder.... =)
Kram på dig gumman!

Svar: Jo då! Full koll ;-) <3 Skulle gå in på din blogg, men den var låst :-O :-(Kraam
Emelie

2014-04-03 @ 12:35:45
URL: http://babywilmer.blogg.se
Postat av: Sofia

Jag förstår att stressen har tagit ut sin rätt! Men din inställning om att gå upp i muskler är sund så träna på när du har möjlighet och ät massor av proteinrik mat :)

Hejar på dig!
Kramar

2014-04-03 @ 13:42:02
URL: http://mittlivinorr.se
Postat av: Maria sjömansfru och mamma

Jag borde också gå upp ett par kilon i muskler helt klart. Borde ta tag i det och kanske anlita en pt för att komma igång nu.

2014-04-03 @ 14:19:06
URL: http://eninvanaretillibyn.blogg.se/
Postat av: Mia

Det var kul å trevligt å prata mä dig idag...
tror du fixar det...Håller med om livspysslet.. kkänns lite knasigt när man får order om att sätta sig först i centrum... för att kunna bli bra nån jäkla gång... men har lite ssvårt för det :O
kramis

2014-04-03 @ 15:28:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: