FaceBook
Instagram
Mail

GLOSSYBOX

22:01:00
Februari - The Black Box
 
Lush Dream Cream - Lush's bästsäljare gör skäl för sitt namn med en mix av havre, vetemjölk, rosvatten, olivolja och kakaosmör som tillsammans med eteriska oljor lugnar och återfuktar din hud på djupet.
 
 
ModelCo Illusion Lip Enhancer - Fixa det perfekta “putet” och en illusion av fylligare läppar. Appliceras lätt utanför läpp-linjen, bivax skyddar tillsammans med kakao- och sheasmör. Extra plus för inbyggd vässare!
 
ModelCo CHEEK & LIP Tint - Få den perfekta illusionen av naturligt rosiga kinder samt en fin färg till läpparna. CHEEK & LIP Tint i färgen Rosy Red är en transparant gel i en lätt formula som appliceras över såväl kinder som läppar.
 
Maria Nila Stockholm Swedish Therapy Oil - En vårdande hårolja rik på omättade fettsyror som mjukgör, återfuktar och stärker håret. Den absorberas snabbt och gör håret smidigt och glansigt utan att bli fett. För alla hårtyper. Fri från färgämnen.
Lingonberry Seed Oil: Lingonfröoljan vårdar och innehåller antioxidanter som ger ett naturligt skydd mot fria radikaler som annars bryter ner håret.
 
Batiste Dry Shampoo Original - En klassiker bland torrshampon och "bäst i test vinnare" (vunnit bästa torrschampo i bla. test av Damernas Värld och VeckoRevyn) som ger ditt hår en nytvättad känsla, perfekt för att fräscha upp håret mellan tvättar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: