LCHF-Glass
Alla ska få äta riktig gräddglass på sommaren. det bara är så!
Så här gör jag min:
3 äggulor
3 dl vispgrädde
1½ tsk stevia (går såklart bra utan)
1 tsk vaniljpulver
(Ha mer än gärna i bär eller chokladkross i glassen)
Vispa grädden lite halvtjock sen i med gulorna, stevian och vaniljen (och alternativa ingredienser).
Vispa en stund och häll upp i fyra mindre behållare (typ ikeas barnskålar) och ställ in i frysen några timmar.
Så här gör jag min:
3 äggulor
3 dl vispgrädde
1½ tsk stevia (går såklart bra utan)
1 tsk vaniljpulver
(Ha mer än gärna i bär eller chokladkross i glassen)
Vispa grädden lite halvtjock sen i med gulorna, stevian och vaniljen (och alternativa ingredienser).
Vispa en stund och häll upp i fyra mindre behållare (typ ikeas barnskålar) och ställ in i frysen några timmar.