FaceBook
Instagram
Mail

Alkoholfritt vs barnfritt?

20:52:44

Är alkoholfritt alternativt barnfritt bröllop det nya? Är det så det ska vara när man gifter sig nu?
Alkoholfritt kan jag väl tänka mig har många förrnuftiga fördelar, men barnfritt?
WHAT?
Fattar inte vitsen med barnfritt alls, spelar ingen roll vad för anledningar man tror sig ha rätt att komma med för att man inte ska ha med barnen.
Barn är glädje likaså bröllop, punkt slut!

Nej, på vårat stora bröllop blir det maxat i allt!
Mat, alkohol, musik, vuxna och barn i stora mängder! Sen får man väl bara hoppas (se till) på att folk har respekt och vett nog att uppföra sig och har såpass kontroll över sig själv så att ingen behöver lida för det.

Jag och Zoran September 2012,haha!


Kommentarer
Postat av: Fnulan

Vet Zoran att ni ska gifta er då ;)

Jag håller med dig! Men vissa vuxna vet inte hur man uppför sig tyvärr... Men jag kommer och kan va nykter, vi blir fem ¨så du vet! <3

2011-05-24 @ 21:31:29
URL: http://fnulan.se
Postat av: Hanna - mamma till ღNeoღ

på camilla och robins bröllop fick man ha kidsen med sig, och det va jättetrevlig... men alla som hade barnen med sig drog hemåt vid 8-9 tiden vilket även vi gjorde. tråkigt för brudparets skull att många drog så tidigt och inte kunde "festa natten lång". när vi väl var där ångrade jag att vi inte fixat barnvakt. har man barnen med sig har man oftast bilen med sig oxå, vilket blir att en av föräldrarna inte dricker, vilket kan bli tråkigt.på min kusins bröllop stod det "då festen pågår natten lång, får barnen stanna hemma denna gång" -på inbjudan. först blev jag arg och tyckte det va löjligt. men ceremonin i kyrkan blev mycket lugnare och finare utan gapiga och gnälliga barn och alla satt i lugn och ro och åt och festade och hade kul hela natten. så om det blir nått stort kyrkobröllop för min och maggies del blir det nog utan kids. jag vill att alla ska kunna vara kvar och festa länge, utan att åka hem med trötta barn.

däremot vill jag ju att neo ska vara med i kyrkan och på middagen, men sen får en barnvakt ta med honom hem. ^^puss2011-05-24 @ 21:41:43
URL: http://hannaofsweden.se
Postat av: Theodora

Ja, jag tycker det där är så svårt. Många har svårt att dricka alkohol kring barn och det har jag verkligen full respekt för, och då kanske man väljer barnfritt? Om man vill ha en krogmiljö med dansgolv och öppen bar på sin bröllopsfest låter det ju logiskt att de under 18 år inte skall vara där.

Jag däremot vill nog ha en stor familjefest med barn och vuxna och kanske lite champange och vin bara, jag vill ju att gullungarna skall vara med och uppleva allt :)

Kram till dig och familjen!

2011-05-24 @ 22:08:02
URL: http://theodoraaa.blogg.se/
Postat av: Josefine

Jag förstår faktiskt både alkoholfritt och barnfritt. Dock kommer inte vi ha alkoholfritt bröllop men man vill ju att folk ska minnas dagen/kvällen. Barnfritt där emot förstår jag desto mer. Man vill ju ha en långvarig fest och barn blir ju trötta ganska tidigt (beroende på ålder). Samtidigt som jag såklart vill ha med våra barn och deras kompisar.

2011-05-24 @ 22:22:35
URL: http://kwamrak.blogg.se/
Postat av: Izabell

Hejsan! Åh ska du gifta dig snart!? :)Hoppas att du har haft en bra dag idag!:)Kraam <3 <3 <3

2011-05-24 @ 23:37:25
URL: http://mysbella.blogg.se/
Postat av: Beatrice, mamma till Devin & lillan i magen ♥

Blir det bröllop nästa år?! :D GRATTIS isf!

Jag håller med dig, varför är inte barn välkomna? Är ett barn gnälligt så kan man ju faktiskt gå ut ur kyrkan under den stunden, svårare än så är det ju inte!

Vi ska på bröllop i helgen o Devin får inte följa med. Han ska va hemma med sin mormor i stället.. Dock så ska DERAS (brudparets) barn med, vad är det för stil då?! Sånt gör mig förbannad!!

2011-05-25 @ 10:08:10
URL: http://beabus87.blogg.se/
Postat av: Camilla

Jag tycker absolut att barnen ska få vara med! Man behöver inte dricka för att ha kul. När jag och Robin var på ett bröllop i sep så var våra barn med och jag drack lite vin och Robin öl men man dricker ju sig inte full om man har sina kidz.

2011-05-25 @ 10:18:16
URL: http://camillamakita.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Vi valde att ha med barn på vårt bröllop förra året, jag skulle aldrig kunna tänka mig att ha bröllop där folk inte fick ta med sig sina älsklingar. Jag tycker att det var jättemysigt att ha alla kidsen springande runt! =)

2011-05-25 @ 18:21:02
URL: http://babywilmer.blogg.se/
Postat av: Soufi

Jag tycker också att man skall få ta med sig sina barn på bröllop om man vill det. En sak är ju att det är kul att ha med dem, en annan är att det kan faktiskt hända att man inte har någon som kan passa barnen och då blir det inte lätt om dem inte är välkomna. Grattis till att du skall gifta dig i alla fall! :)Sofia

2011-05-27 @ 17:35:41
URL: http://soufih.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: