FaceBook
Instagram
Mail

En kass lördag

22:47:00
Allergichock, ambulans och mello
 
Laura väckte mig och sa att det kliade på hela kroppen och att hon hade ont i magen! På en milisekund var jag klarvaken och redan på väg ut i köket för att börja blanda akutmedicin. Hela hon var full av utslag och dom spred sig som löpeld över kroppen.
 
Det måste vara en reaktion på äpplet hon åt igår innan hon gick och la sig. JÄKLA KORSALLERGI! Det är rekordtidigt för sånt här nu. Det kommer sannerligen bli ett katastrofalt pollenår i år. 
 
Efter att ha träffat läkaren och pratat med honom fick vi lov att åka hem och fortsätta observationen hemma. Dom vet ju vid det här laget att jag vet exakt vad som ska göras och att vi är beredda på att åka direkt in till sjukhuset igen ifall det skulle vända till det sämre.
 
Jag skulle ljuga om jag sa att det var en lätt löprunda för det var det inte. Tunga bihålor och täta lungor, men den var välbehövd efter den akuta morgonen. Min pollenallergi är inte att leka med heller och efter att snön kom och töade bot direkt har det bara sagt BOOM!
 
Även om denna dagen varit allt annat än vad vi önskat så blev middagen tiptop iallafall!
Jag och Zoran skulle ha varit på dubbeldejt med Natalie och Cristian och gått på restaurang för första gången på över ett halvår. Men men, det kommer fler tillfällen. Det glädjer mig att dom gick själva nu när vi inte kunde gå med.
 
En kvällspromenad med lek och bus hann vi med!
 
I en story på instagram frågade jag mmina följare om dom visste vad en Banba är. Och det gjorde hela 96% av dom som orkade svara, vilket jag tycker är imponerande då långt ifrån alla är från Göteborg!
 
Självklart kollade vi på Melodifestvialen och såg när grymma Tusse tog hem alltihop!
 
Efter denna dagen kommer ingen av oss att somna ovaggade, det kan jag lova!
Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: